Jestem z Będzina, jeżdżę Av. 2.2. D4Cat.
Postanowiłem dołączyć do klubu żeby móc wymieniać cenne info na temat Av.
Liczę na pomoc i również jak trzeba będzie sam jej udzielać.'
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2015
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2011-09-06, 22:32
Witam Szanownych Klubowiczów. Postanowiłem dołączyć do Waszego szanownego grona, gdyż stałem się właścicielem T 27 valvematic prestige 2011 rok. Spodziewam się uzyskać tu wiedzę, której z pewnością nie znajdę w Instrukcji, a ponadto liczę na podpowiedzi właścicieli ave, których liczniki przebiegu wskazują więcej niż kilka kilometrów.
Wszystkim (w tym i sobie), życzę bezkolizyjnej jazdy, jak najmniej zarysowań lakieru, pozdrawiam,
Zbigniew A.
_________________ "...Nieograniczone są tylko Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata - pewności nie mamy..."
Mam na imię Marcin, Posiadam Ave I Wagon 99r. 2C-TE.
Mieszkam pod warszawą.
Znalazłem stronkę trochę przez przypadek, dokładniej był link do niej na Forum Avensis gdzie często bywam.
Witam,
co prawda kończę swoją przygodę z AVE, ale do tej pory byłem na forum (zakaz reklamy). Pozdrawiam wszystkich użytkowników AVE, gdyż ja swoje 3 lata z D-Cat wspominam miło.
dzien dobry jestem z Lodzi ale mieszkam w Guildford w UK posiadam avensisa kombi z 2001 roku 2.0 d4d od 3 dni i jest to moja 1 toyota,zobaczymy co z tego wyjdzie pozdrawiam serdecznie,Krystian
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum