Panowie, co to moze byc ? Każda nierówność i skrzypi mi coś z przodu dość głośno.
Jakas nierównośc typu garb korzeń rosnący pod asfaltem, najeżdzam i słychać jak zaskrzypi. Robi się coraz głosniej.
Skrzypi tez zmieniajac bieg jedynka, wiecej gazu, dwójka puszczenie sprzegla i zaskrzypi.
Mam ten sam objaw (pisałem to w temacie o stukach w T25). W Avach to typowy objaw. Koszt naprawy nie przekraczający 200zł. Do wymiany masz gumy najprawdopodobniej wahacza, ale to rożnie bo raz siadają gumy wahacza, raz inne, ale zawsze siadają gumy. Z tego co czytałem opinie różnych użytkowników to gumy w Ave siadają na polskich drogach nawet po 80 tys a samo zawieszenie jest w stanie przejechać 250tys po naszych drogach.
Jeśli pomogłem to klikaj pomógł
P.S Ja będę się musiał u mnie tez wziąć za te gumy, bo strach szybę otworzyć podczas jazdy
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum