dokładnie nie pamiętam ale widziałem dziś w łowiczu autko kolor jasny o rejestracji ERA dalej nie pamiętam napewno była cyfra litera i dwie cyfry bo dzięki tak wydało mi się dziwnej rejestracji zaóważyłem to autko napewno toyotka lecz nie pamiętam jaka a było to około 15:10 bo szedłem do użedu i patrzyłem po chwili na zegarek czy będzie jeszcze czynne
przykro że ukradli autko niestety gdybym był na forum rano to konkretnie bym się przyjżał i ewentualnie zareagował
tak na marginesie zapytam rejestracja ERA to standartowa rejestracja ????
odnośnie parkingów strzeżonych - prawdą jest to, że parking nie ponosi żadnej odpowiedzialności za kradzież czy uszkodzenia powstałe na parkingu - płacisz tylko za to, że auto tam stoi.
nie zgodzę się z tobą raczej wręcz odwrotnie parking strzeżony odpowiada za wszystko co się z autkiem dzieje dlatego nazywa się strzeżony zapytaj prawnika to ci wszystko poopowiada co i jak z parkingami.
odnośnie parkingów strzeżonych - prawdą jest to, że parking nie ponosi żadnej odpowiedzialności za kradzież czy uszkodzenia powstałe na parkingu - płacisz tylko za to, że auto tam stoi.
Nie ponosi odpowiedzialności w momencie, w którym przy wjeździe jest napisane: parking płatny, niestrzeżony - wtedy płacisz tylko za miejscówkę. W momencie, w którym napisane jest, iż parking jest strzeżony - osoba zajmująca się nim przejmuje pełną odpowiedzialność za stan pojazdów na nim pozostawionych, za których miejsce oraz "strzeżenie" wniesiona została opłata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum