Wysłany: 2013-06-27, 22:17 [Avensis T25] Czy warto interesować się tym egzemplarzem?
Witam! Przykładem innych forumowiczów i przeczytaniu dokładnie waszych kilku opinii na temat aut zwracam się do was z podobną prośbą co do oceny pewnego egzemplarza który znalazłem przypadkowo na http://uzywana-avensis.pl. Dla mnie na pierwszy rzut oka wygląda wszystko Ok. Dotychczas jeżdżę Passatem ale już od dawna marzę o Avensis. Chciałbym trafić na dobry egzemplarz a przeglądając aukcje wiem, że jest sporo zagranicznego syfu nie wartego zainteresowania. Na co szczególne zwrócić uwagę abym nie spędzał za dużo czasu w warsztatach.
Z Którego roku masz passata z jakim silnikiem??
J przesiadłem się z Sharana na Avensis i bardzo się cieszę z tej zamiany ...żałuje jedynie że nie zrobiłem tego wcześniej ... ja co prawda posiadam starsza wersje z silnikiem 2.0 116ps co niestety jest trochę mułowate w porównaniu do 1.9 tdi 130 ps .. ale komfort jazdy i użytkowanie 1000000% lepsze jedynie eksploatacyjne części lekko droższe od VW ale mniej awaryjne jak na razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum