Biała Avensis, pewnie ciężko sprzedać;-) e tam kolor kwestia gustu;-) Nie wygląda aż tak źle, chociaż jeszcze jakieś zdjęcie w środku by się przydało, szczególnie foteli. Te czujniki parkowania to pewnie jakieś dokładane nie oryginalne bo wersja wyposażenia jest ta najuboższa. Ale najgorzej z tymi kołami bo to pewnie 17stki profil 45, ja mam 50 i na dziurach nieźle dają i poniżej tej granicy się nie zakłada. Zresztą to opony bez homologacji w instrukcji takiego rozmiaru z profilem 45 też nie znajdziesz. Ale za 2 tys. można wymienić komplet na nowe;-). Mało przejechane jak na ten rocznik to też by trzeba sprawdzić.
Co do felg, niekoniecznie brak homologacji. Ja przy swojej ave pisałem do Toyota Poland po wyciąg z homologacji dotyczący felg i opon. Okazało się że homologacją jest na 3 rozmiary, a na tablice znamionowe przy drzwiach kierowcy były wymienione tylko dwa. Mało tego w ASO twierdzili ze nie mogę mieć mniejszych felg niż 17'
_________________ TOYOTA AVENSIS 2.0VVTi 147KM HIGH/PRESTIGE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum