Dzięki za odpowiedź ale i tak musze odwiedzić serwis klimy bo mam mokro na tym elemencie przed chłodnicą klimy w górnej części są takie dwie rurki wygięte w fajki przykrecane na śrubki na klucz chyba 8-10tkę do płytki aluminiowej. Kapie z tych rurek aż na osłone pod chłodnicą jak jest właczona klima. Wcześniej myślałem że to normalne bo to rosienie może wynikać z różnicy temperatur ale chyba za dużo tam leci, mechanik mówił że wymienia się często same uszczelki ale jest czasem problem z odkręceniem tych śrub bo tam jest aluminium które po latach sie utlenia. Może ma już ktoś w tym temacie doświadczenie i coś może podpowiedzieć??
witam mam problemy z klimatyzacja miga kontrolka klawisza a/c pulsuje jak kierunkowskaz jak miga to nie chłodzi . Ale nie zawsze może ktoś miał podobny problem . Dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum