Mam pytanie: czy we wszystkich Avkach jest podgrzewanie lusterek czy tylko w określonych wersjach wyposażenia? Jesli tak to w jakich powinno być a w jakich nie i czy była możliwość dokupienia tego bajeru? Z góry dzięki za odpowiedź bo sam nigdzie nie mogę tego wyłapać.
_________________ Czarna Ave z budyniowym środkiem i pięknym "drewienkiem" = ech... starzeje się człowiek
U mnie jest problem tego typu, ze jak wlacze podgrzewanie tylnej szyby, to odpuscza tylko 1/3 szyby od gory, boczna tez nie grzeje. Czy tak jak przypuszczam moze to byc wina przerwanej sciezki, czy moze jest jakies inne zaskakujace rozwiazanie? Jesli nie, to czy w ogole jest mozliwe naprawienie takowej sciezki?
Edit:
Znalazlem info, ze boczna nie jest podgrzewana . Wiedzialem, ze jest tam antena ale myslalem, ze tylko stanowi jakas czesc a reszta jest grzana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum