Wysłany: 2009-08-08, 14:40 [Avensis T25] navigacja toyota
czesc mam pytanie czy ktos wie gdze mozna sciagnonc program do nawigacij do mojej toyoty jest to otwierany ekron z deskichba jest to 730 ja mam orginalnom plyte ale bez Polski
U mnie działa płyta z Lexus'a. Jest w miarę dokładna, niestety po angielsku i nie dokońca rozumiem dlaczego tak a nie inaczej generuje trasę. Wziąłem ją od nich: www.navi-mielec.prv.pl Mówili, że piszą polskie menu do Toyoty. Było to na wakacjach, więc może już mają.
Witam, czy w ave t27 mozna dołozyć oryginalną navi 9012 z czym to się wiąże , czy instalacja w prestizu jest przygotowana pod taką zamianę zamiast oryg. radia , bo niestety w wyprzedaży rocznika 2009 nie załapałem się na taka wersję a dość spodobało mi się to urządzonko.
Witam,
od niespełna tygodnia jestem posiadaczem toyoty avensis z 2003 roku sprowadzone z Włoch.
Mam co do niej pytanie.
Znajduje się w niej nawigacja i chciałbym dowiedzieć się jaka to jest wersja tej nawigacji ( z forum dowiedziałem sie że było kilka wersji) w celu wgrania nowych map.
Zdjęcie takiej nawigacji znajdziecie tutaj.
Jak widać na zdjęciach jest to kolorowy wyświetlacz otwierany ponad nawiewami, oraz przy gałce zmiany biegów znajduje się do tej nawigacji pilot.
Przy okazji zapytam czy może orientuje się ktoś gdzie znajdę specyfikacje avensis z 2003 roku ( jeżeli to możliwe to z rynku włoskiego ) ponieważ nigdzie w dokumentach nie widzę jaka to wersja.
Z tego co się orientuję, to nie ma możliwości dogrania polskiego języka. Toyota nawet w nowych samochodach kupowanych w polskich salonach nie oferuje polskiego języka w nawigacji.
Kiedy przeszukiwałem internet na ten temat, znalazłem jedynie firmę która niby przygotowuje polską lokalizację dla nawigacji samochodowych, ale do Toyoty niby przygotowywali jedynie dla tej wersji "strzałkowej". Taki mały ekranik, na którym nie widać mapy.
Mam jeszcze pytanie czy ma ktos z was instrukcje do tej mojej nawigacji ?? Wiem tylko tyle Ze TNS600 to to chyba nie jest bo całkiem inaczej wygląda on w instrukcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum