Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 16V D-4 benzyna
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2009-08-25, 15:53 [Avensis T25] Rozbudowa Systemu Car Audio w Ave
Witam Wszystkich;)
Chciałbym poprosić o pomoc w konfiguracji sprzęta car audio w mojej Ave. Ja obecnie dysponuję standardowym nagłośnieniem a planuję wymianę na coś lepszego. Chciałbym, żeby pojawiła się nawigacja i DVD w zagłówkach. Moja Ave jest w sedanie.
he he no tak Miloszzz zadal w sumie konkretne pytanie wszystko zalezy od Twoich oczekiwan i kowty ktora mozesz wydac ja poki co naglosnienia nie ruszam brak finansow
Ja bym zaczął od wygłuszenia drzwi taśmą monterską
Sam się do tego przymierzam, ale pogoda w tym roku raczej już mi nie pozwoli.
A o sprzęcie audio to nic nie napiszę, bo się kompletnie na takich sprawach nie znam
ziomek897,polecam Ci firme z Lublina www.dobryton.pl mi ostatnio robili wycene ze zmiana radia na stacje multimedialna na podzespolach rockoforda system z przodu i skrzynia basowa tez rockfrda w bagazniku wzmacniacz Helix i wyszlo im okolo 8000 tys. Mialem od nich wczesniej troszke slabszy system w audi i powiem Ci ze napawde zrobili zacnie. Sprawdz ssobie cene w jakiejs firmie w warszawie ja moge podac Ci poszczegolne podzespoly zestawow i porownasz ceny a wydaje mi sie ze warto na dzien przyjechac do lublina i zaoszczedzic okolo 2 tys zlotych?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum