Wysłany: 2010-05-05, 20:34 [Avensis T25] Kontrolka z silnikiem, chyba "check engin
Witam!!
Wczoraj wracałem z pracy i nagle brak mocy. Cisne w gaz a tu nic, brak mocy.Zjechałem na chwile na pobocze, w sumie to musiałem. Zgasiłem silnik po chwili odpaliłem i wszystko git poza świecącą się kontrolka silnika. Dzisiaj moja żonka była w serwisie, zresetowali i jak na razie luz ale powiedzieli że to może być turbina :/
Nie wiem jaki błąd wykazało bo mnie przy tym nie było.
Przydarzyło się to komuś z Was?
Dziwnie kombinują z turbiną, skoro po zgaszeniu moc już miała. Ja bym sprawdził ciśnienie wtrysku paliwa czy z pompą jest wszystko ok
Dzisiaj dojechalem z Holandii do Polski i wszystko oki. Nie wiem czy ten bład nie wyskoczyl przez to ze moze nie byl do konca rozgrzany i mu troche dawalem w pi...:) I takie ostrzezenie dostalem od avki Podjade jeszcze do Kato na ASO zeby sprawdzili czy wszystko oki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum