Wysłany: 2010-05-05, 16:32 [Avensis T25] Podświetlenie pokrętła od podgrzewania fotela
Witam!
Dzisiaj rano zauważyłem,że nie działa w moim sprzęcie podświetlenie suwaka(pokrętła) od podgrzewania fotela.Wie ktoś może z Was jak się do tego zabrać?Muszę wymienić całe pokrętło czy wystarczy może jakąś żaróweczkę?Dzięki za wszelkie info.
U mnie było to samo.....jedna z żaróweczek nie świeciła.Wystarczyło tylko pstryknąc palcem w te pokretło i działa....pewnie coś nie łączyło.Ale zanim "pstryknąłem" to zamierzałem dobrać sie do tego ustrojstwa od strony drążka zmiany biegów.Sciągnałem mieszek i.......dalej już nie wiedziałem co zrobić.Chyba stamtąd bedzie najlepsze podejście ale co i jak zrobić to szczerze mówiąc nie wiem.
powiem tak rozebralem to u siebie i w srodku sa 2 zarowki od podswietlenia ia dwie diody od podswietlania tego koleczka od regulacji podswietlania ktore trzeba niestety wylutowac tylko nie moge znalezc nigzie zadnych symboli.demontarz prosty trzeba odkrecic mieszek zmiany biegow pozniej zdjac plastik z tunelu i odkrecic pare srobek oraz rozlaczyc 2 wtyczki.pozdrawiam i zycze milej roboty
piotras80 [Usunięty]
Wysłany: 2010-05-06, 15:26
Pstrykać pstrykałem ale nie pomaga.Dzięki za wskazówki viktor29.W weekend się za to zabiorę.Przy okazji wymienię podświetlenie lewarka-mam automat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum