Witam
Wczoraj miałem nieoczekiwany kurs do Hamburga i udało się przetestować moją AVKe - do tej pory (od ponad roku) bujam się tylko po PL.
No wię na Niemieckiej Autostradzie udało mi się rozwinąć 190 km/h 2 litromym dizlem toyoty.
Generalnie podróżuję zazwyczaj z rodziną z dużo niższymi prędkościami, ale zawsze człowieka ciekawi ile to poleci.
Wynik jakoś mnie nie oszołomił dlatego pozwalam sobie założyć temat.
Kolego nie napisales w jakim czasie to osiagnales.
jeśli dobrze zrozumiałem to jak długo się rozpędzał?
jeśli o to chodzi to od 100km/h w kilkadziesiąt sekund i być może było by więcej bo sporo luzu pod pedałem miałem, ale już miejsca nie było by bezpiecznie wychamować o ile wogule przy takich prędkościach można mówić o bezpieczeństwie.
Ciekawe...Nie mam tyle balastu zeby ja troche dociazyc, ale trzeba przyznac, ze 180m/h to spokojniutko idzie, pomimo swoich zaledwie 116km.
Jutro moze uda sie czas zmierzyc na autostradzie.
Pozdrawiam
_________________ Zycie bez wiedzy jest smiercia...
Hoho Cyżbym ja miał jakiś wybitny egzemplarz Sprawdzałem ją jakiś czas po zakupie, to ja wiem pewnie mogła mieć coś około 60-70tys przebiegu I na navi mi pokazywało 204km/h. A w papierach rzekomo v max jest 195
W sumie mogłem sprawdzić moją na hamowni jaką mocą się legitymuje, bo może ma więcej niż 116KM
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
ale to nawet jakby miała więcej to chyba skrzynia więcej nie pociągnie? po prostu 5. za krótka? jeżeli navi pokazywała 204, to licznik musiał pokazywać około 210, btw czemu patrzyłeś na navi a nie na licznik?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum