Cześć, chciałbym dziś przedstawić Wam moją dość krótką jak dotąd, ale myślę, że owocną współpracę z moją czerwoną T22.
W dzień walentynek, czyli dokładnie 14.02.2015 stałem się posiadaczem samochodu marki Toyota.
Auto w dniu zakupu było w dość opłakanym stanie, ale miałem przeczucie, że jest nadzieja, żeby auto zaczęło budzić podziw.
Pod maską samochodu znajduje się, myślę, że niezawodna jednostka 2.0 3S-FE 2000cc 16V.
Samochód posiada wersje wyposażenia SOL czyli m.in
- elektryczne 4 szyby.
- el. lusterka
- podgrzewana przednia szyba
- niektóre elementy deski rozdzielczej z imitacji "drewna" - co szczerze mówiąc chętnie bym wyrzucił.
- Skórzana kierownica
- Welurowe fotele.
Długo by pisać o wyposażeniu. Toyota została zakupiona na felgach 15" wraz z oponami zimowymi.
Minęło już trochę czasu od zakupu i nie wszystkie modyfikacje są udokumentowane, ale myślę, że zdjęcia wszystko przekażą.
[ Dodano: 2015-11-01, 09:52 ]
W pierwszej kolejności samochód został dobrze umyty i wyczyszczony. Niestety sam nie wiem jak to się stało, że nie posiadam żadnych zdjęć wnętrza... Obiecuje nadrobić
Kontynuując, po umyciu i wyczyszeniu samochodu, nastała zima...
I na tym się skończył temat czystego samochodu. '
Ale wkrótce zima miała się skończyć, a planów było bardzo wiele.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum