Wysłany: 2010-03-17, 23:06 [Avensis T22] 2.0 D-4D Sol
Marka, typ, model: Toyota Avensis 2.0 D-4D Sol (T22)
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rok produkcji: 2002
Pierwsza rejestracja: 01.2003
Przebieg w 01.2006: 77000 udokumentowany wpisem w książce serwisowej
Przebieg na dzień zakupu: 167000, czyli po 7-iu latach eksploatacji wygląda na rzeczywisty
Wyposażenie: halogeny przeciwmgielne, szyby tylne boczne przyciemniane, 6x poduszka powietrzna, 4x elektryczne szyby, elektrycznie sterowane lusterka, radio z CD + sterowanie przy kierownicy
Do zrobienia: wymiana świec żarowych (słabo palił ale po dzisiejszej wizycie u elektryka okazało się, że wszystkie padnięte), regulacja wtryskiwaczy (wyczytałem, że coś takiego się robi), wymiana tarcz hamulcowych przednich no i klocków (telepie kierownicą przy hamowaniu ze 120-130 km) oraz wymiana jednej z gum z tyłu (wyszło na przeglądzie, że ma większy luz) no i przed zimą kupno zimowego obuwia. I to chyba na tyle.
Ostatnio zmieniony przez m@roni 2010-03-18, 15:47, w całości zmieniany 1 raz
Wymieniłem świece i ... szału nie ma, wydawało mi się, że będzie paliła "na dotyk", a tu musi trochę zakręcić, chyba tyle samo co przed wymianą. Trwa to może do 2 sec. i pali.
Gratki fajnego autka, świetnie wygląda i jest dość oszczędna co przy dzisiejszych cenach jest istotne. A to ze kiepsko pali może to dlatego ze jest słabo dotarta?
Pozdrawiam i szerokości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum