witam
czy jest możliwość wyłączenia nawigacji tej czarno białej i w miejscu navi żeby pokazywało spalanie,dystans...widziałem ze T25 bez navi właśnie pokazuje to samo co obok na wyświetlaczu.Raz przy zapalaniu auta pokazała mi właśnie informacje takie jak na wyświetlaczu obok ale trwało to możne 2 sekundy potem znowu ta nieszczęsna navi.w instrukcji nic niema o tym:(
pozdrawiam
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-CAT diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 136 Skąd: Milton Keynes, UK
Wysłany: 2011-03-14, 12:46
Spróbuj może w ten sposób. Z tego co pamiętam przycisk Display odpowiada za przełączanie stron w wyświetlaczu. Naciśnij go tak, żeby przeskoczył na navi i wtedy kolejnym przyciskiem (którymś z tych co są z boku) zmień sobie na funkcję na taką jaka Tobie odpowiada. Nie wiem czy to zadziała, bo sam mam auto poliftowe, ale na chłopski rozum powinno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum