Wysłany: 2018-09-05, 07:01 [Avensis T25] 2.0 VVTi kupuje, kilka pytan, prosba o opinie
Witam
jestem nowy, prosze nie krzyczec.
SPRAWA PILNA
Potrzebuje opinii w miare rozbudowanej na juz bo pokazala sie fajna Avensis V. 2004r w okolicy i chcialbym ja kupic. Doinwestowana i pomimo relatywnie duzego przebiegu bo 220tkm, automat, to pierwszy wlasciciel i serwisowana na biezaco, zabezpieczona antykorozyjnie od spodu.
do rzeczy.
Szukam auta ktore pomiesci rodzinke 2+3.
7 3 0,5- lat
ergo poszukuje auta gdzie mozna zapiac trzy foteliki z tylu badz dwa foteliki i jeden poddupnik.
Auto ma byc dla zony bo ja jezdze malym sportowym i dla nas na wakacje (raz w roku jesli sie uda). Ma przejezdzic najblizsze dwa trzy lata wzglednie bezawaryjnie. Dosyc mam dwumas, egrow, turbin.
Wlasciwie nastawialem sie na Previe ale spalanie silnika 2,4 chyba jest za wysokie jednak. Ktos mial oba auta i moze porownac?
mam pare pytan:
jak to jest z tymi siedzeniami z tylu, czy osoba dorosla usiadzie czy sa to tylko siedzenia dla dzieci do lat 10
Jesli umieszcze w 2gim rzedzie foteliki to czy bedzie miejsce na nogi dla pasazerow rzedu 3ciego? o doroslym nie ma co marzyc ale mzoe dzieciaki z sasiedztwa wsiada i uda sie podrzucic do szkoly, na trening? czy kolana pod broda?
czy w automacie mozna dolozyc bez problemu tempomat jesli fabrycznie go nie ma - manetka i gmeranie w programie?
troche z humorem - da sie to auto jakos podpieknic, nadac mu agresywnosci nie wiem, progi brewki etc cokolwiek?
Bardzo przosze o szybka odpowiedz kto moze, bo do poludnia musze dac decyzje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum