Witam forumowiczów:)
Powoli zabieram się do regeneracji lamp w mojej Avce i dobrą cenę powiedział mi Pan Hubert Cugier, ma zresztą reklamę na naszym forum (Regeneracja HC)
Czy ktoś może korzystał z usług tego Pana ? Podzielicie się wrażeniami? Przez telefon wydał się bardzo rzeczowy i konkretny.
A może jest tu ktoś z lubelskiego i w Lublinie lub okolicach regenerował lampy i może kogoś polecić?
świecą jak nowe. polecam założenie od razu nowe palniki - wtedy masz spokój na kilka lat i jasność przed samochodem. ja już dwa lata śmigam po regeneracji u tego jegomościa
Prawa przednia lampa parowała, teraz nic,
Świeciły tragicznie - teraz jak nowe a już 1,5 roku od zmiany - fabryka dawała słabe odbłyśniki, które się wypalały przez co widoczność spadała
POLECAM - p. Huberta i jego ludzi
jeżdżę na philipsach nie nightbreakerach bo szybciej wysiadają a później jest problem ze zmianą na inne - mało miejsca na wymianę
czyli czytam same pozytywne opinie, co nie ukrywam że cieszy moje oczy no i bedzie cieszyć także kieszeń
A powiedzcie Mi jak to jest z tymi kurierami żeby lampy wysłać do p. Huberta? Niestety jestem z pod Lublina więc osobiście ich nie dostarcze. Nie miałem wcześniej potrzeby nic kurierem wysyłać także zielony jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum