Wysłany: 2009-11-12, 20:36 [Avensis T25] awaria cd w t25
Witam jade sobie dzisiaj i płyta zaczęła lakko przeskakiwac przez chwile a potem cisza i wystapił napis ERROR 1 .Wkładałem płyte i nic zawsze to samo , wrzuciłem płytkę czyszcząca ale tez jest to samo error i nic .Cos tam trzeszczy tak jakby chciało zatrybic ale error .
JAk myslicie padł laser czy inne rozwiązania .
1 Jesli wymiana lasera to gdzie to najlepiej zrobic ASO czy servis RTV .
2 JAK wyjąc radio i ile czasu zajmie wymontowanie .
3 Jakis ktos mądry na terenie dolnego sląska okolice wrocławia a najlepiej dzierzoniowa
Znajde chwile to pomysle jak to zdemontowac jesli wyjmę to poszukam fachowca żeby wymienił laser .
Płyte czyszczącą mam , wkładałem ale dalej jest lipa próbuje sie ładowac a po chwili jest error 1 i zero reakcji.
Jeszcze dam mu czas kilka dni moze zaskoczy .
OK będę miał na uwadze , ale jak na razie to nastapiło cudowne uzdrowienie .Wsiadam rano do auta i działa wracam z pracy tez działa tak że dam mu kilka dni moze sie naprawi lub padnie na amen .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum