Moim zdaniem nagłośnienie w avce jest przeciętne.
Miałem Forda focusa coprawda Ghia, ale tam i było głośniej i basik lepszy, no i nie charczały jak mocno podgłosiłeś.
Też z chęcią bym zmienił na taką firmę jak w focusie, tylko jeszcze mocniejsze, ale niestety nie zaglądałem co to było.
z tego co sie dowiedzialem to w tylnych drzwaich sa 13cm,ale sa w orginalnej zabudowie i take ze sklepu sa zamale.kolega mi muwil zebym lepiej kupil 14,5 cm to napewno beda pasowac. tylko samemu trzeba nawiercic na mocowanie,bo orginalne glosniki sa na 3 nitach przymocowane
jeszcze musze sie dowiedziec jaki rozmiar idzie w pzednich drzwiach
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
kolego temat byl juz ruszany na forum w przednich drzwiach sa 16 lub 16,5 beda ponoc pasowac obydwa rozmiary. ja czekam troszke na budzet i wymieniam cala instalacje. Stacja multimedialna naglosnienie Rockforda wyciszenie drzwi. W jednej z profesjonalnych firm w lublinie powiedzieli mi ze na tym radyjku to nie zagra i takie wlasnie mialem przeczucie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum