Wysłany: 2011-03-24, 21:55 [Avensis T25] pióra do wycieraczek
Witam.Czy móglby ktos polecic jakiś sklep internetowy(sprawdzony) właśnie z piorami do wycieraczek.Dziś bylem w sklepie z cześciami i gosc mi powiedział 70 i mnie zatkaoło-wydaje mi sie drogo ale moze sie myle bo juz dawno nie mialem do czynienia z tym.Pozdrawiam
Teraz mam założone jakiejś niezbyt znanej firmy ale są rewelacyjne. Kupiłem je w Szwecji. W poprzednich toyotach-Camry-miałem cholerny problem, żadne nie pracowały dobrze. Albo potwornie hałasowały albo cicho pracowały, ale nie zbierały. Aż w AzjaAuto JapanCars kupiłem banalnie wyglądające wycieraczki firmy chyba ZIPHER. Rewelacja.Bezszelestne i bardzo dokładne.Kupowałem je potem wiele razy a wycieraczki Bosh do dzisiaj omijam szerokim łukiem.
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 3 razy Wiek: 34 Dołączył: 15 Sie 2009 Posty: 86 Skąd: Grzybno
Wysłany: 2011-11-04, 09:28
ja kupiłem Valeo Silencio (ze spojlerem od strony kierowcy) nie jakieś płaskie czy coś, i jestem bardzo bardzo zadowolony, Kosztowały mnie (z allegro z wysyłką) 130zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum