Wysłany: 2012-12-29, 14:02 [Avensis T22] Blacharka, Pęknięcia odrapanie na zderzaku
Witam mam taki problem ostatnio miałem nie zbyt miłe spotka nie z innym "samochodem" i tylni zderzak został nieźle odrapany. Mam pytanie co byście poradzili dało by rade jakoś to zrobić żeby w miare schludnie wyglądało? Czy jedynie pozostaje wymiana całego zderzaka?
I pytanie do jeszcze zdjęcia poniżej pękniecie "lekkie" czy dało by radę coś z tym zrobić?
Proszę używać prawidłowego nazewnictwa tematów oraz predefiniowanych tagów (0x4B25A)
_________________ Żyje aby jeździć!
Jeżdżę aby żyć!
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-12-29, 16:24
Przód da radę pospawać i nie będzie śladu. Tył trzeba by dokładnie obejrzeć i wycenić, bo być może używany element będzie tańszy niż naprawa.
Pojedź do S-plus i coś zaradzą http://www.s-plus.pl/store-map
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-12-29, 21:02
Każda szkoda jest inna, a ceny ustalają indywidualnie dlatego najlepiej umówić się na wycenę, to nic nie kosztuje.
Ja dałem niecałe 300 za usuwanie głębokiej rysy na zderzaku + lakierowanie spot.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum