Wysłany: 2011-02-03, 21:01 [Avensis T25] Możliwość sprawdzenia VIN na naszym forum.
Witam!
Czy istnieje jeszcze możliwość sprawdzenia tutaj na forum numeru VIN? Wiem, że kiedyś była...
Sprawdzałem na ToyoDIY.com, ale info jest bardzo skrótowe.
Jeśli jest ktoś, kto posiada taką możliwość i chciałby pomóc, to pozwolę sobie zapodać numerek: SB1EJ56L20E108130
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 15 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Lis 2010 Posty: 343 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-02-04, 21:55
Spróbuj do kilku. Co Ci szkodzi. Masz Radość, Żerań, Chodzeń
Grzecznie i uprzejmie zapytałem i mi pan podał (pytałem o koszt przeglądu przed kupnem). Co prawda bez szczegółów, ale generalne informacje tak, że był samochód serwisowany i wszystko się wydaje ok z opisu. Że do 165 tyś to on ma czarno na białym, że jest ok a potem to już nie gwarantuje.
Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2011-02-04, 22:15
jak w warszawskich nie da rady dzwoń do Białegostoku lub Rzeszowa lub Olsztyna - tam z reguy nie mają takich obiekcji (możesz nawet powiedzieć że chcesz przed przeglądem przed kupnem sprawdzić auto aby na darmo się nie naciąć)
lutek [Usunięty]
Wysłany: 2011-02-05, 00:14
W Białymstoku może własciciela nie trzeba mieć pod pachą ale nie powiedzą ani słówka dopóki dowodu rejestracyjnego nie wyjmiesz z kieszeni.Ja dzwoniłem po warszawskich ASO.....tu nic,tam troszkę,tu odpłatnie itd.Cała historię telefonicznie poznałem a następnie podjechałem i wydrukowałem w CCC Ostrołęka.
Zadzwoń do Wałbrzycha i powinno sie udać. Ja przed kupnem dzwoniłem z pięcioma nr VIN i dostałem informację na temat aut sprowadzonych z UE (naprawy gwarancyjne), bo co przeglądów to już się nie dowiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum