W jakiej firmie mogę kupić najtańsze ,zwykłe ,gołe OC.Moje się już kończy.Obliczałem w Liberty Direct to koszt z pełną zniżką 1,8B wynosi 522zł.Może gdzieś macie taniej?
U mnie w Liberty Direct 440,03 zł OC+NW mam pełne zniżki i zapłaciłem jednorazowo 23.12.2014 u mnie w agencji, 7 zł taniej wychodziło AVIVA. Też posiadam silnik 1.8,może jak liczyłeś to omyłkowo wpisałeś coś co zwyżkuje OC?Może warto zadzwonić i telefonicznie ustalić składkę?Pozdrawiam.
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-12-28, 19:34
Tak postawione pytanie nie ma najmniejszego sensu. Zobacz ile jest zmiennych w kalkulatorze OC, wystarczy że ustawisz Wodzisław zamiast Piaseczno i już masz kilkadziesiąt złotych różnicy, tak samo liczba dzieci powyżej 18 roku życia winduje już stawkę o parę setek.
Ja za OC w PZU płacę 750zł - karna stawka za Warszawę + wszystkie zniżki i 1 kierowca.
Masz rację Schwefel,trochę głupio zapytałem.Natomiast dowiedziałem się w rozmowie z konsultantem,że jeżeli podpiszę umowę w dzień urodzin,czyli jutro dostanę 10% rabatu :lol: Poza tym jeżeli ktoś (już ubezpieczony w Liberty) poda mi kod promocyjny mam jeszcze 50zł mniej,Tak więc jutro podpisuje umowę z Liberty D. i myślę ,że wyjdzie podobnie jak w Wodzisławiu u Sajmiego.
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 diesel
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2021-04-29, 14:09
No ja też tak myślałem, jak 3 lata z rzędu w moim TU dostawałem zniżki, a potem z ciekawości wszedłem na mfinda dla porównania i się okazało, że wcale to już nie jest, mimo zniżek, najtańsza opcja.
Typ: Avensis T22
Silnik: 1.8 Valvematic
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2021-05-26, 13:07
Znajdz sobie jakiegoś agenta - oni mają taniej niż bezposrednio w jakimś TU + mają wgląd we wszystkie oferty. Raz jak dzwoniłem do PZU licząc że bedzie taniej niż u agenta to powiedzili ze... mam dzwonic do agenta to bedzie taniej bo chcieli mi dać OC za 1300.... U agenta 560
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum