Wysłany: 2010-01-27, 17:21 Auto-Świat Konkurs Najlepszy Fanklub roku
Klubowicze!!!
Bierzemy udział w konkursie Auto Świata na najlepszy klub zrzeszający pasjonatów danej marki auta.
Dla najlepszego Klubu przewidziane są atrakcyjne nagrody, m.in. organizacja zlotu w 2010r.
Głosowanie trwa od 25 stycznia do 21 lutego 2010 r.
Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2010-01-27, 19:53
ja już oddałem głos na nasz klub - tylko że tam stoi że info o klubie jest niepełne - w związku z tym "ojców założycieli" klubu prosiłbym o uzupełnienie tych info
Wciąż mało nas na tym glosowaniu tylu klubowiczów a tu tylko 31 głosów szkoda ,ale mam nadzieje że to się zmieni .liczba głosó jest również zachętą do odwiedzenia strony naszego klubu więc zróbmy dobrą reklame! Przecież tu można się tyle dowiedzieć , spotkac i podzielić się informacjami o swoich avkach na różne tematy -klubowicze część z nas już dawno oddała głos teraz kolej na was .
jak to jest ze zmianą felg w T27 na gwarancji? mam obecnie 16" oryginały ,ale na lato chciałbym założyc jakieś ciekawe fele innej dobrej firmy i też 16" bo mam juz opony tylko jak to wygląda przy gwarancji?
nie sądzę żeby to miało coś do gwarancji ale dla pewności zapytaj w salonie bo mnie sie wydaje że to nie jest ingerowanie w konstrukcję autka tak jak np. w elektrykę czy przeróbki silnika itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum