Wysłany: 2010-02-04, 22:11 glosowanie na nasz klub!
niemoge zrozumieć jak jest 886 klubowiczów a glosów 38? poza tym w ciągu 24 godzin jest `przykładowo 40 odwiedzających klubowiczów i znów głosów tylko 38....... możemy w jakiś sposób wyróżnić nasz fan klub wśród innych!
no właśnie ja też za bardzo tego nie mogę zrozumieć zastanawiałem sie nad tym jak można nas wypromowac ale narazie nic ciekawego do głowy nie przyszło.
Wysłany: 2010-02-05, 11:07 Re: glosowanie na nasz klub!
avi 77 napisał/a:
niemoge zrozumieć jak jest 886 klubowiczów a glosów 38? poza tym w ciągu 24 godzin jest `przykładowo 40 odwiedzających klubowiczów i znów głosów tylko 38....... możemy w jakiś sposób wyróżnić nasz fan klub wśród innych!
większośc z tych 886 to "martwe dusze" - raz zawitały na forum, zadały pytanie uzyskali odpowiedz i więcej nie wrócili....
głosować można tylko 1 raz także jak nawet na forum jest ok 20-30 osób udzielających się codziennie to i tak nie ma możlwości głosowania więcej niż 1 raz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum