a ja tam sie ciesze z nowszego modelu. Gdyby nie te zmiany ciągle jeździlibyście T22
Ponadto, generalnie rzecz ujmując używane avki dobrze trzymają cenę, a taki FL zawsze skutkować będzie obniżkami w poprzenich modelach. Niektórych może i to martwi, ale mnie cieszy, bo szybciej przesiąde się na T25
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-09-15, 19:37
Cieszę się, że kupiłem model sprzed FLu. Z resztą zawsze takie modele kupowałem, bo te po FLu są przeważnie zmodyfikowane na niekorzyść i tak po FLu nie podoba mi się:
-niebieskie podświetlenie zegarów z pomarańczowym deski, robi się choinka,
-tandetne malowanie konsoli środkowej, wcześniejszy ciemny grafit był ładniejszy,
-czujniki cofania po środku zderzaka wyglądają jak dokładane a nie fabryczne, wcześniej były niżej i w ładnych obudowach
-za małe przednie światła
-wielka szpara na CD, wcześniej była winda i pod ekranem CD,
-czarne pasy do jasnych siedzeń, porażka
Podoba mi się perforowana skóra w kolorze białym(?) i ciemne dywaniki.
Jeśli chodzi o czujniki to z fotek wynika że na środku będą tylko w sedanie, w kombi są na dole.
Od oceniania powstrzymam się do momentu jak będą w salonie stały ...
Po FLu nie zawsze są to zmiany na lepsze, jednak wpływają najczęściej pozytywnie na odbiór modelu przez klientów. W przeciwieństwie do Ciebie chętnie za 3 lata zmienie na wersje po modyfikacjach jak zrobiłem z moim T25.
pozdr. wszystkich bez wyjątku czy im się podoba czy nie
Przód mi się podoba, natomiast tylne przeciwmglowe w sedanie są za wielkie. Wnętrze podobno lepsze materiały no ale na tych fotkach nie wyglada lepiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum