witam wszystkich,
czy mozecie mi polecic sprawdzony i rzetelny warsztat w Tarnowie lub okolicach?
Chodzi mi teraz o przeglad i wymiane czesci eksploatacyjnych, natomiast mam nadzieje ze jeszcze dlugo nie - o naprawe
pozdrawiam
W Zbylitowskiej Górze jest Kujawski Auto Serwis. Cała moja rodzina serwisuje tam swoje samochody i wszystko jest ok. Mają doświadczonych mechaników, a władzę sprawuje tam Pan Wojtek Jagoda, który też zna się na rzeczy. Mają trzy podnośniki, diagnostykę komputerową i sprzęt do nabijania klimy Boscha. Najlepiej jest wcześniej podjechać i umówić się na konkretny dzień bo jest tam spory ruch.
W Zgłobicach na przeciwko Gładysza jest Sikora Auto Serwis, który specjalizuje się w naprawach japończyków. Ma trochę wygórowane ceny.
Osobiście polecam ten pierwszy.
Dzieki za namiary. Slyszalem o Sikorze i dzwonilem tam, jednak po porownaniu cen okazalo sie ze ASO jest drozsze tylko o 20%, wiec zrobilem przeglad w ASO. Za to nie slyszalem nic o serwisie Kujawskiego, wiec info sie przyda na przyszlosc.
Pozdrawiam
no właśnie mówię, że Sikora jest drogi ale Kujawski bierze częsci od Mytnika na które ma zniżki i dlatego jest taniej chociaż robocizna troche drożej ale warta swojej ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum