Ja też zakupiłem matę do bagażnika (plus komplet dywaników gumowych na zimę). Nie wiem czy trafiłem w tego samego sprzedawcę co Pieter, ale sądząc z opisu jest to ten sam model wykładziny.
Kupiłem u sprzedawcy "moto-ewa". Towar pasuje. Polecam jakby co
Jak wam sprawują się te maty z allegro?
Miałem w swojej poprzedniej Carinie matę w bagażniku ale nie oryginalną, a jakąś pociętą i chyba Mitsubishi by Allegro. Była tak samo sztywna jak na obrazkach sprzedających. Czyściła się okropnie, a do tego jakiś materiał na środku (może myle się – ale wyglądał jak na tych matach z allegro) był nie do czyszczenia - chłonął olej o inne brudy rewelacyjnie i tak samo mocno ich trzymał
Dzwoniłem do ASO. Mata oryginalna kosztuje 240 ,-. Czy ktoś widział tą matę na żywo? Czy nie jest ona czasem straszna jak śmierć.
...sztywna jest - jak z plastiku...na środku ma matę antypoślizgową ...
No faktycznie to taka jak byla w mojej Carinie.
Dzieki za odpowiedzi. chyba podjade ASO sprawdic ta oryginalna mate... a jak nie przypadnie do gustu, to wtedy zamowie na allegro..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum