Witam
Czy może ktoś jest w posiadaniu lub wie jak zamienić te plastikowe bolce po obu stronach rolety które blokują roletę po rozłożeniu ponieważ jeden z 2 które są u mnie zwyczajnie się złamał. Mam problem ponieważ nigdzie nie idzie ich dokupić a jedyna opcja jaka wchodzi w rachubę to o zgrozo zakup nowej rolety.
Miałem ten sam problem Ale kupiłem tubkę dwu składnikowego dobrego kleju i napchałem na maxa w otwór gdzie ma być zaczep. Zaraz umieściłem plastikowy element w jego miejscu i położyłem roletę w domu do pełnego utwardzenia kleju na 48h. Gdy zaschnie na mur-beton umieszczamy roletę w aucie
Odpukać trzyma się już drugi rok i spełnia swoją funkcję bez zarzutu , jak nówka sztuka. Cała operacja kosztowała mnie ok 30 zł
Dziękuję , do widzenia
jest jeden pomysł ? własnie go realizuje w czwartek będę mógł zobaczyć efekt pracy !
dałem do firmy która zajmuje się wydrukiem w 3D
koszt dwóch plastikowych bolców 100zł,
tylko w innym kolorze (białem , jest macnieszy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum