proszę admina lub moda o wrzucenie screen'a bo ja nie bardzo umiem.
Do rzeczy:
Auto od pierwszego właściciela sprowadzone dla niego przez niemieckiego dealera jako nowe z Danii. Według zapewnień sprzedającego bezwypadkowe, jedynie co lakierowane to przedni zderzak.
A w rzeczywistości:
Przedni zderzak lakierowany tylko na 1/4 powierzchni, masakrycznie dobrany kolor, już widoczne purchle i odpryski. Tylny prawy i lewy błotnik po dużej i nie udolnej naprawie widoczej gołym okiem bez czyjnika. Wartości do 1500um. Tylnka klapa to samo. Naprawa wykonana w bardzo nieprofesjonalny sposób bez zachowania jakiejkolwiek zasad. Właściciel na miejscu udaje greka, żeby nie powiedzieć udaje Niemca. Dostał ode mnie porcje porządnych "argumentów" co o nim myślę. Powiem szczerze, że w całej swojej historii nie widziałem tak nieudolnie spier....nej naprawy blacharsko lakiernicznej.
Foto 23.JPG
Plik ściągnięto 61 raz(y) 231,73 KB
_________________ www.carpasja.pl bezwypadkowe auta z Niemiec
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 2003
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2012-01-19, 17:01
Nie zgodzę się z Tobą. Na 100 wyjazdów do Niemiec może 3 razy mam taką sytuację. Niestety nieuczciwość nie jest cechą narodową a kwestią zasad każdego człowieka.
carpasja, nie napisałem o nieuczciwości narodowej. Napisałem jak większość z zachodu. I wiem co piszę. W komisach samochodowych okazji nie ma, za dobry samochód w Niemczech trzeba zapłacić. Niemiec nie oddaje dobrego samochodu za śmieszne pieniądze. Wszystkie tanie (w Polsce) są już dobrze wyeksploatowane. Chyba że ktoś musi sprzedać, to wtedy można faktycznie kupić taniej.
_________________ Sprzedam avensis d4d, T25 kombi, 2004 r.
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 2003
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2012-01-19, 19:13
spoko. Ale to auto nie ma najniższej na rynku ceny. Po za tym sprzedaje je bezpośrednio właśiciciel. I jeśli mówił mi że jest wszystko ok to nie miałem podstawi mu nie wierzyć. A że na zachodzie jest inaczej niż u nas to wiem. W końcu z racji zawodu bywam tam dwa razy w tygodniu. Najlepiej jest kupić auto w ASO lub od prywatnej osoby, zdarzają się też bardzo ciekawe nieduże komisy prowadzone przez Niemców, gdzie można znaleźć porządne auta, jak np ta Avka po którą jadę jutro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum