Wysłany: 2009-10-22, 00:32 Nowa grafika klubu Avensis
Drodzy maniacy Ave!
Co sądzicie o zleceniu zrobienia nowej szaty graficznej dla naszego klubu ?
W chwili obecnej posiadamy prosty i nie oryginalny themes ( czyt. grafikę ).
Pomyślałem, że warto byłoby zmienić to na coś bardziej profesjonalnego.
(patrz choćby: www.audi80.pl )
Koszt wykonania to 200 zł. Sugerowałbym składkę. Nie byłoby to absolutnie żadne obciążenie finansowe dla nas składając się po kilka zł.
200 zł robiąc składkę to wydaje mi się niewielka i nie obciążająca nikogo kwota.
ja jestem ZA :lol: czekam na haslo kiedy i ile :lol: a tak na marginesie mam pytanko (mozliwe ze nie doczytalem) mamy jakies klubowe znaki coby je umiescic na aucie w dyskretny sposob :?:
Dobry pomysł koledzy, można faktycznie zmienić nasz "layout" jak to chyba też nazywaja. Jeżeli trzeba będzie to chyba nie problem zrzucić się po kilka złotych na nową szatę graficzną. Pozdrawiam
Myślałem, aby logotyp zrobić wraz z grafiką. W sensie zlecić.
Swietny pomysl - ja sie zgadzam nie wiem jak to rozwiazac technicznie ale warto sie nad tym zastanowic, chetni dadza kaske a w zamian otrzymaja takie cacko - nic na sile :lol:
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 16V D-4 benzyna
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2009-11-03, 09:33
Wszyscy jesteśmy za więc trzaba skończyć bedatę i zacząć coś projektować;) możemy się umówić za ja do niedzieli zrobię jakiś projekt i może niech kilka osób też coś wymyśli i poprostu wybierzemy coś. A co do składki to myślę że nie zbawi nikogo jakieś 10 czy 15 zł.;) Pozdrawiam wszystkich;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum