Mam takie auto i przezylem juz cieple lato. Nie maialem, zadnej szklarni, jest klima ktora dziala a jak za bardzo swiecilo to zaluzja szla w ruch. Nie widze w tym klopotu.
Dzięki znalez za link.
Auto widziałem jest super (dokładnie takie wyposażenie jakie szukam) ale ze względu na sytuacje szukam diesla 2.0 lub 2.2 (150KM)
Mam do sprzedawcy ok. 200km może jak się pogoda poprawi pojadę obejrzeć - i jak mi się spodoba kupię ale wtedy będę musiał założyć LPG
kolego jak Ci pasuje to nie czekaj za długo... ja chcę kupić T25 FL w podobnej wersji wyposażenia... była w Poznaniu to się zastanawiałem marudziłem i została sprzedana w 12 godzin po wystawieniu na otomoto
A ja kupiłem T27 z kombi z 2009 czarną z przyciemnanymi szybami w sol+ po negocjacjach za 41300 z zimowymi i letnimi oponami goodyear, z PL salonu, z firmy, udokumentowany przebieg 208000, serwisowany tylko w ASO, 2.0 vvti 152 km. Chyba na prawdę dobrze trafiłem, bo że duża firma to im na kasie aż tak bardzo nie zależy
A kto powiedział, że będę chciał go odsprzedać szybko ? , posiedzi u mnie naprawdę długo a że wszystkie przeglądy itp. ma udokumentowane w aso to myślę, że nawet przy przebiegu załóżmy 300000km kiedyś chętny się znajdzie
[ Dodano: 2013-04-15, 20:15 ]
Do tego jeszcze wszystkie naprawy w aso, wszystko na czas wymieniane także ja jestem bardzo zadowolony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum