Witam.
Nosze się z zamiarem wymiany w mojej toyocie (T-27 sedan rocznik 2010) radia na nawigacje.
Zależy mi na dobrym wyglądzie i jakości oraz możliwości podpięcia kamery cofania oraz czujników cofania (przód i tył).
Proszę o poradę jaki model byście polecili
Ja myślałem o fabrycznym modelu toyoty z dyskiem HDD
Lub
Alpine INE-W928R 8 CALOWA NAWIGACJA –ale nie wiem czy ten model ładnie się wkomponuje w panel.
Czy wiecie gdzie znajdę w internecie instrukcję obsługi lub dane techniczne do nawigacji
toyoty Zestaw B9012?
[ Dodano: 2013-02-15, 09:10 ]
Wybór jednak padł na radio firmowe, sprzęt już jest zamontowany w samochodzie.
Mam pytanie, czy aktualizacja map do nawigacji B9012 z dyskiem HDD jest możliwa tylko w ASO ( czy niema możliwości poprzez jakąś płytę? a jeśli tak to gdzie jej szukać?)
I oczywiście ponawiam pytanie o instukcję obsługi do tej nawigacji, gdzie można znaleść lub kupić?
Czy ktoś wie jak rozpoznać lusterko wewnętrzne z panelem lcd od zwyczajnego fotochromatycznego.
Czy ktoś z was ma podpięte czujniki parkowania przednie do tej nawigacji?
Witam.
Nosze się z zamiarem wymiany w mojej toyocie (T-27 sedan rocznik 2010) radia na nawigacje.
Zależy mi na dobrym wyglądzie i jakości oraz możliwości podpięcia kamery cofania oraz czujników cofania (przód i tył).
Proszę o poradę jaki model byście polecili
Ja myślałem o fabrycznym modelu toyoty z dyskiem HDD
Lub
Alpine INE-W928R 8 CALOWA NAWIGACJA –ale nie wiem czy ten model ładnie się wkomponuje w panel.
Czy wiecie gdzie znajdę w internecie instrukcję obsługi lub dane techniczne do nawigacji
toyoty Zestaw B9012?
[ Dodano: 2013-02-15, 09:10 ]
Wybór jednak padł na radio firmowe, sprzęt już jest zamontowany w samochodzie.
Mam pytanie, czy aktualizacja map do nawigacji B9012 z dyskiem HDD jest możliwa tylko w ASO ( czy niema możliwości poprzez jakąś płytę? a jeśli tak to gdzie jej szukać?)
I oczywiście ponawiam pytanie o instukcję obsługi do tej nawigacji, gdzie można znaleść lub kupić?
Czy ktoś wie jak rozpoznać lusterko wewnętrzne z panelem lcd od zwyczajnego fotochromatycznego.
Czy ktoś z was ma podpięte czujniki parkowania przednie do tej nawigacji?
Radio zakupiłem używane z kamerą i anteną z modelu toyoty takiej jak moja czyli 2010/11
za cenę 2500 zł ( w aso dużo ponad 6000 zł) plus koszt montażu w aso 1400zł ( aby nie stracić gwarancji)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum