Witajcie, jestem w zczytaniu błędu w ASO i okazuj się wtryskiwacz nr jeden do regneracji lub wymiany, no więc szukam warsztatu do regeneracji, po wielu telefonach okazuje się iż moje to piezoeletryczne Denso nie przewidziane przez producenta do regeneracji, aczkolwiek kilka warsztatów gwarantuje że zrobią. hmm pytanie jak? dodatkowo szperając po necie znalazłem iż Denso ma swoje Warsztaty w Polsce autoryzowane, tak więc dzwonię do nich i oni twierdzą że moich nie da się regenerować, i teraz pojawia się najlepsze, ASO Toyota , Szczecin , Koszalin, Gorzów, Poznań oferują mi dwa rozwiązania , regeneracja lub fabrycznie nowy. teraz pytanie czy ktoś z Was miał taki przypadek iż regenerował swoje wtryskiwacze tego rodzaju, gdzie? no i jak rozumieć sprawę z możliwością regeneracji lub nie? Jeśli ASO regeneruje oficjalnie przez Toyota to wydaje się że powinien to być zakład któryś z wskazanych przez Denso, ale oni takich nie naprawiają, w takim razie gdzie Toyota regeneruje nasze wtryskiwacze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum