Silnik: Inny
Rok: 2011
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2011-04-23, 20:20 [Avensis T27] Trudny zakup nowej Avensis
Witam, od kilku tygodni planuję zakup nowego auta. Pod uwagę brałem VW Tourana i Toyotę Verso. Odwiedziłem wszystkie salony w Krakowie zaliczyłem jazdy testowe i wypadło na Verso. Zabrałem więc żonę do salonu by wybrała kolor i tu się zdziwiłem bo żona wsiadła do Avensis i powiedziała "kupujemy to auto"
Niestety jest problem bo obecnie Toyota promuje wersję Premium i chyba w związku z tym Avensis w podstawowej wersji wyposażenia "Luna" jest trudnodostępna a 1,8 benzyna to najwcześniej na wrzesień a ja chciałem tym autem na wakacje jechać. Więc podczas ostatniej mojej wizyty w salonie (Anwa i Iner-Car) usłyszałem, że do wakacji a nawet "od ręki" mogę mieć Avensis Premium lub Verso Premium ewentualnie pan sprzedawca powiedział, że mogę szukać w innych salonach Toyoty w PL bo "może gdzieś mają Lunę". Tu moje pytanie: Czy w salonie Toyoty Waszym mieście "mają" Avensis Luna 1,8 ?
Witam, bywam tam czasami i chyba widziałem właśnie Lunę na placu, zadzwoń i zapytaj, bo na salonie nie mają ale na placu stoi kilka wiec może sie znajdzie taka jakiej szukasz
Roman Fietz
Adres:
ul.Bobrzańska 5
61-248 Poznań
Tel.: 061 872 35 00
Silnik: Inny
Rok: 2011
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2011-04-29, 21:40
Dzięki za pomoc. Do Poznania mam z Krakowa daleko więc raczej nie pojadę. W TV ciągle idą reklamy Toyoty Avensis a kupić nie można... Wczoraj otrzymałem telefon, że będzie za 2 tygodnie Verso, cóż niech będzie Verso skoro Avensis brak. Stare Japońskie przysłowie głosi: "Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum