Witam. Mam T27 2009r 2.0d. Nawalił mi sterownik hamulca ręcznego, prawdopodobnie dostał wilgoci, raz działa raz nie. Muszę go wymienic. W ASO wycenili tę naprawę na €1400. Jest to oczywiście kwota absurdalna, używany sterownik z linkami kosztuje 300zł, wymiana jest dość skomplikowana, ale da się zrobić. Moje pytanie do zorientowanych w temacie brzmi mianowicie czy pasował będzie do mojego auta sterownik od Avensis po facelifcie 2012-2014? Podobno nowsza wersja sterowników jest poprawiona i nie nabiera wody
Dzięki stokrotne Delux. I wszystko jasne. Teraz tylko zamówić i wymienić to cholerstwo. Tak nawiasem mówiąc dużo lepsze byłyby Avensisy gdyby nie mieszali europejskich producentów. Zaciski Bosch łomoczą i nie ma lekarstwa a teraz ten ręczny produkcji Atu czyli grupa Continental i znowu bubel.
Delux [Usunięty]
Wysłany: 2015-03-06, 16:08
Ogarnąłeś temat z ręcznym stukanie klocków to powszechny problem w T27 szczególnie przy skręcie w prawo chłopaki jakieś blaszki podkładają może warto spróbować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum