Wysłany: 2011-01-14, 23:46 [Avensis T27] Głośniki, radio i inne
Witam serdecznie - Avensisa jeszcze nie mam. Planuję go mieć
Mam pytania:
- głośniki w drzwiach są 6x9?
Planuję włożyć coś "zacniejszego", bo z doświadczenia wiem, że cokolwiek to będzie - będzie lepsze (chcę włożyć coś więcej niż "cokolwiek"). Ale czy głębokość jest standardowa - i mocowania?
- gwizdki jakieś tam wejdą w miejsce oryginalnych?
- zwrotnice do drzwi czy jakieś macie inne pomysły?
Wszystko ma zrobić (wstępnie) ASO w cenie auta (głośniki ja kupuję), chciałbym mieć gotowca do odbioru.
Radia (chyba?) nie planuję zmieniać, bo nie wiem czy istnieją przejściówki, no i bluetootha (ma być Sol chyba) bym się pozbył. A da się w ogóle, są przejściówki na 1DIN lub inne?
Tak przy okazji, jeśli można - żarówki H7 długo Wam wytrzymują i czy warto zmieniać na NightGuide lub BlueVision Philipsa? Jak świecą to wiem - ale jak trwałość w tym konkretnym aucie? A w ogóle to prawda, że w kloszach są 2x po H7 (czyli łącznie z przodu 4x H7?)? I jeśli można - p.mgielne przednie to jaki typ żarówek?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum