Witam,
Chcem kupić bagażnik dachowy (belki poprzeczne) plus do tego jakiś dobry budżetowy box. Kompletnie się na tym nie znam, nigdy tym zestawem się nie interesowałem, więc nie wiem czego szukać. Czy ktoś mógłby poradzić, opowiedzieć jak się montuje te belki - czy trzeba je kupić odpowiednio pasujące do danego auta czy są one uniwersalne i kupione belki poprzeczne można zamontować w każdym aucie? Na co zwrócić uwagę przy zakupie boxa? Jeśli ktoś ma już doświadczenie w tym zakresie chętnie posłucham.
Zakup jest do T27 kombi, nart wozić nie będę, raczej walizki i torby które nie wejdą do bagażnika, bo w bagażniku będzie wózek .
PS. Może ktoś ma na sprzedaż cały zestaw, to może się dogadamy
Dziękuję za namiary na belki bagażnika. Trochę zacząłem się interesować i we wtorek będę w sklepie Thule, gdzie mają bagazniki dopasowane do modelu T27.
Czy ktoś wie, jaki ciężar można zapakować na bagażnik dachowy, jeśli mam w dachu panoramę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum