Sprawa jak w temacie - wróciłem właśnie od diagnosty i niestety okazało się, że sterownik jest uszkodzony i trzeba go wymienić. Na desce rozdzielczej pojawiły się błędy, auto traci moc, dłąwi się wchodzi w tryb awaryjny. Od czasu do czasu jeździ też normalnie ale czuć, ze coś jest nie tak.
Jak najlepiej ogarnąć temat? wiem że nowy sterownik z toyoty to duży wydatek i lepiej rozejrzeć się za używką. Szukać po prostu po aukcjach w internecie a może ktos tutaj ma dojście do takich sterowników ?
Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś jest w posiadaniu informacji nt montażu i instalacji tempomatu w t27 wersja Luna. Czy wystarczy dołożyć manetkę ,czy to grubszy temat?
Sprawa jak w temacie - wróciłem właśnie od diagnosty i niestety okazało się, że sterownik jest uszkodzony i trzeba go wymienić. Na desce rozdzielczej pojawiły się błędy, auto traci moc, dłąwi się wchodzi w tryb awaryjny. Od czasu do czasu jeździ też normalnie ale czuć, ze coś jest nie tak.
Jak najlepiej ogarnąć temat? wiem że nowy sterownik z toyoty to duży wydatek i lepiej rozejrzeć się za używką. Szukać po prostu po aukcjach w internecie a może ktos tutaj ma dojście do takich sterowników ?
na sterowniku masz rozne numery.
kup sterownik taki by sie zgadzalo jak najwiecej numerow.
po zakupie trzeba pojechac na sklonowanie sterownika.
zamontowac. gotowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum