Dzięki.
A korzystając z okazji mam pytanie czy jeśli uszkodzony jest EGR to pojawią się jakieś błędy? U mnie są problemy z mocą silnika niekeidy traci moc dopiero jak z wydechu pójdzie czarny dym włącza się turbina oraz mam problemy z rannym odpalaniem samochód w garaż pogoda jak dzisiaj rano trzeba pokręcić zanim odpali. Co Pan sugeruje rozrusznik czy cofanie paliwa a może jeszcze coś? Nowy akumulator i świece żarowe.
lub sugeruję żeby kolega poszukał w tym dziale rozwiązania, podpowiedzi:
http://www.avensisklub.pl...prezne-vf18.htm
a jak nie to w tam zadać pytanie. Chodzi o to żeby nie robić kisz miszu na forum a pisać w odpowiednich działach.
Na samo zakończenie to u mnie z odpalaniem pomogła wymiana rozrusznika na mocniejszy używany 2.2 kW. Teraz kręci jak głupi.
Przyciskiem do zmiany i kasowania licznika przebiegu. Przy włączonych światłach zobaczysz na liczniku kreski, przełączasz z licznika A na B na całkowity ODO i to podświetlenie: -=
W zależności od poziomu świecenia jest ich więcej lub mniej.
Jakby co polecam lekturę instrukcji strona 155 - 156 którą możesz zassać z forum.[/quote]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum