Wiem, że temat się pojawiał, ale nie znalazłem tam odpowiedzi.
Jakie klucze będą mi potrzebne do napraw t25 (chodzi mi o konkretne odpowiedzi, typu: dług nasadka 10, ale na pewno nie 12, itp). NIE INTERESUJĄ MNIE ZESTAWY (typu: zestaw bitów, zestaw nasadek, zestaw kluczy, itp) - tylko konkretne rozmiary.
A co będziesz naprawiał?
Bo jesli ogólnie to potrzebujesz wszystkie zestawy .. to nie duży fiat że wszystko naprawisz śrubokrętem i nasadka 13 do 17 ...
Wszystko
Nie wydaje mi się, że będę np. potrzebował 14, czy 20.
Nie chcę zestawu z oczywistego powodu: kasa. Dobry zestaw (np.proxxon) to wydatek 500-1000 zł. A pojedyncze klucze wyjdą dużo taniej. Zresztą to raczej weekendowe naprawy, niż codzienna rzeczywistość.
Jak są to naprawy weekendowe to nie potrzebujesz zestawu proxxona bo ich narzędzi nie posiadają nawet profi warsztaty... zestaw Yato albo King Tony jak już tak ma być porządnie...a dużo taniej.. Poza tym taki zestaw już zostanie i będzie konkretny w jednym miejscu a nie porozrzucane różne dziwne klucze w skrzynce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum