Witam. Mam problem z moją avensis 2,0 d4d podczas jazdy przy prędkości od 70 do 100 dostaje drgań,nie wiem co to możebyć. Wyminiałem już całą kompletną półoś i nic nie pomogło. Słyszałem że może to być wina przeguba wewnętrznego ale prawy już miałem wymieniony razem z półosią. Czy z lewej strony też jest przegób wewnętrzny. Pomocy . Pozdrawiam.
Koła już wyważałem i zmieniałem razem z drugimi felgami nic nie pomogło. Tarcze to też nie są bo z hamowaniem jest wszystko OK. To się dzieje podczas rozpędzania auta.
Też mam problem z półosiami lub przegubami w swojej Avce 2.0D4D 2002r. Czy zna ktoś kogoś z okolic Katowic kto zajmuje się naprawą tego typu rzeczy? Mechanik do którego zwykle jeżdżę powiedział, że mi wymieni ale nie ma czasu na szukanie akurat tych części do tego modelu samochodu
Też mam problem z półosiami lub przegubami w swojej Avce 2.0D4D 2002r. Czy zna ktoś kogoś z okolic Katowic kto zajmuje się naprawą tego typu rzeczy? Mechanik do którego zwykle jeżdżę powiedział, że mi wymieni ale nie ma czasu na szukanie akurat tych części do tego modelu samochodu
Ja naprawiam w Kozach koło Bielska-Białej. Tam sami zajmują się szukaniem części. Tylko Kozy to pewnie za daleko dla Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum