Witam
Nic nie znalazłem w temacie zawieszenia więc założyłem nowy temat. Koledzy wymieniłem na nowe łączniki stabilizatora tylniego oraz gumy stabilizatora, poduszki amortyzatorów również nowe i nadal się tłucze zawieszenie na drobnych krotkich nierównościach np. kamienista droga. Luzów na tulejach wachaczy nie słychac. Pomocy
Częstą wadą T22 jest wytłuczona guma w górnym gnieździe amortyzatora, aż dochodzi do wyrwania, u mnie tak było, a częsta wada, bo wielu rzemieślników robi zamienniki, ale nie warto kupować zamiennika. Oryginał kosztuje prawie tyle samo co zamiennik.
guma??? Chodzi o poduszki amortyzatorów ? jeśli tak to są nowe choć stare oryginalne nie były wybite.
[ Dodano: 2013-07-24, 20:47 ]
lipa sprawdzony mechanik sprawdzil cały zawias z tyłu i rozkłada ręce - nigdzie nie wybite tuleje wszystko wyglada oki a tu dalej sie repeci dramat :/
u mnie tłumik stukał, chociaż przy szarpaniu na podnośniku wydawał się sztywno siedzieć... mam takie pytanie, czy poduszka stabilizatora to to samo co łączniki/gumy ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum