Wysłany: 2014-03-22, 18:23 [Avensis T25] zawieszenie sportowe do T25
witam mam pytanie, czy ktos z Was spotkal sie z obnizeniem zawieszenia w T25? na sprezynie badz gwincie? interesuje mnie taki efekt jak na filmiku wiem ze na samej sprezynie tak nie zejde a gwint kosztuje najtanszy jaki znalazlem 4000 pln ale moze ktos mial stycznosc z takimi rzeczami,
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-03-22, 23:47
Dokładnie. Mam seryjne 18" w T27 i wjazd wszystkimi kołami na krawężnik zajmuje prawie minutę, a i tak odpuszczam te wyższe bo zderzak jest za nisko.
Na równej drodze prowadzi się bardzo pewnie, ale wystarczy zjechać na dziurawą ulicę i czuć każde pęknięcie, a to jest zwykły zawias.
niestety nic nie znlalem gwint w niemczech to okolo 950euro znalazlem gdzies na stronie sklepu zajmujacego sie tunem za 3500 ale to oni sprowadzaja z UK w plsce teoretycznie takie czesci malo dostepne niestety nikt nie grzebie w tych autach widzialem tez zawieszenia tzw KIT ale z doswiadczenia nie polecam a i tez koszt takiego zawiasu to 600euro wiec jezdze na serii jedyne co fajnego to ozporka i dystanse
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum