Wysłany: 2010-12-23, 17:20 [Avensis T25] Zapach paliwa w kabinie.
Mam problemy z zapachem paliwa w kabinie. Jestem nowy i nie potrfie się jeszcze poruszać po forum więc wybaczcie jak powielam temat. Mam problemy przy mojej T25 vagon po odpaleniu silnika czuć przez jakieś 5min woń paliwa w kabinie i to dosyć mocno. Czy ktoś może mi w tym pomóc gdzie mam zacząć szukać od czego zacząć? Z góry dzięki za pomoc.
Przewody znajdują się pod dywanikiem pod siedzeniem tylnym. Być może stamtąd ten zapach paliwa się ulatnia.
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
marqzo [Usunięty]
Wysłany: 2011-02-07, 21:48
toyota oglosila teraz akcje serwisiwa chodzi o nieszczelny przewod paliwowy i to moze byc przyczyna u ciebie ja jestem juz po wymianie co prawda nie smierdzialo benzyna w srodku ale skoro za darmo byla okazja wymienic to czemu nie skorzystac jezeli auto pochodzi z polski to wal smialo do najblizszego aso i wymieniaj
pzdr
toyota oglosila teraz akcje serwisiwa chodzi o nieszczelny przewod paliwowy i to moze byc przyczyna u ciebie ja jestem juz po wymianie co prawda nie smierdzialo benzyna w srodku ale skoro za darmo byla okazja wymienic to czemu nie skorzystac jezeli auto pochodzi z polski to wal smialo do najblizszego aso i wymieniaj
pzdr
Może być też sprowadzane zdwoniłem i mój jest tez na liscie ,a jest z niemiec pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum