Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Tradycyjnie usprawiedliwie się tym, że jestem nowy, a więc witam i przepraszam, że być może w złym miejscu wstawiam taki temat ale nie mogłem namierzyć takiego wątku jak jest na forach wszystkich innych marek. Chciałem się zapytać o sugestie dotyczące dwóch samochodów, októych myślę pod względem kupna. Będę bardzo wdzięczny za pomoc ijeszcze raz wybaczcie jeżeli ten wątek znalazł się w złym miejscu.
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 3 razy Wiek: 34 Dołączył: 15 Sie 2009 Posty: 86 Skąd: Grzybno
Wysłany: 2012-06-16, 22:47
na moje oko co do pierwszego to przebieg cofnięty ns 100% w tym roczniku i w tej cenie to coś podejrzane (na mobile.de to w tych rocznikach przebieg razy 2-3) Druga ma plus ze salonowa ale na zdjęciach wygląda na zajechaną i przebieg większy....ale sam nie wiem..
Chociaż te najtańsze avensis to bym se podarował...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum