Witam oto moje pytanie jak w temacie. potrzebuję zmienić wkład lusterka prawego gdyż mi nie grzeje. Nie wiem jak mam je wydostać z obudowy a nie sztuka coś połamać. Lusterko sprawdzałem jest w kabelkach napięcie ale nie nagrzewa się. Czy takie coś da się naprawić czy tylko wymienić na sprawne
Może - przy odrobinie szczęścia - okaże się po zdemontowaniu, że tylko styki są zaśniedziałe. Jednak w poprzednim moim aucie (peugeot) niestety musiałem wymienić całe lustro (szkło) na nowe - przypuszczam, że ścieżki na folii już nie przewodziły. Jak zdemontować w toyotce nie wiem - w peugeot'cie trzeba było odchylić lustro maksymalnie do góry i pod spodem ukazywały się wąsy (druty), które podobnie jak przy wymianie żarówek należało odgiąć. Może w avensis jest podobnie. Za nowe lustro do peugeot'a zapłaciłem 50 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum