Wysłany: 2012-11-12, 21:55 [Avensis T22] Paski (listwy) boczne do T22 - gdzie dostanę?
Witam.
Od dłuższego czasu poszukuję pasków (listw) bocznych do avensis T22. Z racji tego że są stosunkowo szerokie (60mm) do innych modeli nie mogę nigdzie znaleźć. Tylko w ASO toyoty jest opcja, ale płacić 1200 zł za same paski to moim zdaniem bezsens. A więc tutaj narzuca się moje pytanie: czy wie ktoś gdzie dostane owe listwy? Jest to Avensis z 1998 sedan.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-11-12, 22:26
Chodzi o te na drzwi?
Jeżeli tak to ciężka sprawa. Sam szukałem jednej ponad 2 lata. Pokazała się na allegro ale jest w minimalnie innym kolorze niż reszta. Żeby było śmieszniej to T22 są 4 odcienie tych listew dlatego znalezienie właściwej graniczy z cudem.
Tak jest, chodzi o te na drzwi. No cóż w takim razie szukam dalej i czekam na szczęście, gdyż potrzebne mi są aż 4. Jeśli ktoś ma jakiś cynk gdzie znajdę, to z gry dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum