Panowie
Okazało się że lewe lusterko nie grzeje podobnie jak nie zauważyłemże ogrzewają się szyby boncze w części KOMBI. Poradźcie co zrobić dlaczego lewe nie grzeje? a prawe grzeje- czy da się to jakoś naprawić podobnie jak te szyby boczne tylne.
dzięki za answer
mj
Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2011-02-11, 22:00
co do szyb - patrz wyżej post Plesser-a
co do lusterek - najlepiej sprawdź czy masz faktycznie to lusterko w pełni funkcjonalne (albo samemu albo u pana Kazia) - zdjąć boczek i sprawdzić kostki i połączenia. U mnie było tak że wersja z pełną elektryką lusterek (grzanie , składanie) ale działa tylko lewa strona, po rozbiórce okazało się że poprzedni właściciel urwał prawe przy wjeździe do garażu i założył najprostszy zamiennik (tylko regulacja)
lutek [Usunięty]
Wysłany: 2011-02-11, 22:53
Albo po prostu padła mata grzewacza.......tak jak u mnie w lusterku pasażera.
u mnie padła mata grzewcza bo mam prąd w kablach bo sprawdzałem miernikiem, tylko nie mam pojęcia jak ten wkład wymienić (wyjąć go) a nie chcem na siłę czegoś połamać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum