Typ: Avensis T22
Silnik: 2.0 16V benzyna
Rok: 1998
Nadwozie: Wagon
Wysłany: 2011-08-05, 20:57 [Avensis T22] Pomoc w wyborze
Jako nowy uzytkownik waszego wielce fachowego forum chciałbym uprzejmie prosic o pomoc w wyborze auta godnego zakupu dodam jeszcze ze chciałbym założyc do niego gaz(pytanie jaki bylby dobry i gdzie, jesli znacie jakis zaklad godny polecenie w warszawie)
Witaj!
Kupno używanej Toyoty to niełatwa sprawa-) Dobrych egzemplarzy niechętnie sie wyzbywamy a jeśli - odsprzedajemy je rodzinie lub znajomym. Ja swoja kupiłem (drożej) w ASO Marki ale mam pewne auto i gwarancję na 12 miesięcy. Mam swoje lata i nie lubię zbytniego ryzyka. Zresztą na Twoich linkach widac podobną sytuację.
Trzeba dobrze oglądać, sprawdzić i nie wierzyć w super okazje.
Jestem wrogiem przeróbek na LPG i nigdy nie zrobię tego swojemu autku
Benzyny pali raptem około 8-9 litrów - czego chcieć więcej?
A tak przeglądy droższe, silnikiem telepie a do zakładowego garażu nie mógłbym wjechać
Oczywiście kaźdy robi co uważa za stosowne - powodzenia!
Ja polecam zajrzeć tutaj http://www.toyota.pewneauto.pl/ auta są droższe niż na portalach aukcyjnych itp, ale mamy przynajmniej jakąś pewność że nie wcisną nam auta składanego z 5 innych
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum